שיעור מוחות וסדנא לכל משתתפי הפרויקט
ביס "חוסן"- שף קונדיטור אנה שפירו והמעצבת רונה זינגר
ארוע פתיחת התערוכה
ביס "נחמה"- שף אביבית פריאל והמעצבת גלית שבו
תהליך משותף של יצירה בין תחומית - מעצבי מוצר, שפים, מדעני מזון ותזונה (מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית) מגדירים ומדייקים טעמים וחוויות אכילה בארוע ותערוכה.
אחרי חודשיים של סיעור מוחות, בחירת חומרי גלם, בחינת תכונות של אוכל והרבה נסיונות יוצגו בתערוכה "פונקציה של ביס" עשרה ביסים שינסו לתת מענה מדויק לתכונות "רעננות", "אומץ", "אנרגיה", "נחמה", "תשוקה", "רוגע", "רגישות", "חדות", "שמחה",ו- "חוסן".
צילום סטילס: נמרוד גנישר / צילום ועריכת וידאו: אמיר פישמן
ניהול: אלעד פרסוב, ראש המסלול לניהול עיצוב בתואר השני בבצלאל
קונספט, ניהול ואוצרות: לירון צנחני FOOD FORMA
בחסות: שטראוס, אבן קיסר, יקב רמת הגולן.
בשיתוף: הפקולטה לחקלאות - האוניברסיטה העברית