סדנאות, הרצאות, אירועים, חדשות וראיונות וכל מה שקורה בתכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל.
אירועים רבים פתוחים לקהל הרחב ומתקיימים בבית הנסן, בירושלים (רח׳ גדליה אלון 14).
תכנית התמחות חדשה בעיצוב שירות, המשך ישיר לשיתוף פעולה ארוך טווח בין מסלול ניהול עיצוב וחדשנות לג׳וינט ישראל.
שתיה מרובה ועיצוב תהליכים
הכנס 'DESIGN FOR COMPLEXITY' בהובלת מסלול ניהול עיצוב מוקדש לתפקידים החדשים של עיצוב ומעצבים במערכות סבוכות וארגונים ומורכבים.
מה ההבדל בין חשיבה צרה לרחבה? איך המוח מכין את עצמו ואותנו לתרחישי עתיד? פרופ' משה בר, ראש המרכז לחקר המוח על שם לסלי וסוזן גונדה באוניברסיטת בר-אילן, הגיע לשוחח אתנו על המנגנון של חשיבה אסוציאטיבית-עבר-הווה-עתיד .
מהו עיצוב שירות? איפה ואיך אפשר ליישם אותו? SDI היא קהילה חדשה שהוקמה ע"י בוגרי מסלול ניהול עיצוב
תוכנית מיטאפים חדשה לבוגרי מסלול ניהול עיצוב- הכנסו לפרטים המלאים
רן מרכזי, סגן נשיא חדשנות של Lloyd's register, חושף במהלך רטרוספקטיבי את הנקודות שניתבו אותו אל עבר הקרירה הנוכחית.
השיחה מתחילה מתיאור תקופת הלימודים בפקולטה לעיצוב מוצר בשנקר, דרך התלבטויות שצפו במהלך הלימודים, 12 שנה באנגליה כמעצב מוצרי ספורט והנעלה עם Speedo, שואבי אבק עם Dyson, ניהול חדשנות בSamsung ועד לעיסוקו היום כמתווה כיוון לחדשנות בתחומי האנרגיה הספנות והייצור.
"יעילות ) : שולחן עבודה מאולתר בצהרי יום שבת לאחר שהקפצתי שניים מהבנים שלי לשוט בים", שרה אוסלנדר בשיחת חתך על התחומים שמעניין אותה לפעול בהם, מה היתה רוצה לשנות ואיפה היא יכולה להשפיע
מעצבת הנעליים נעמי הרץ מספרת על תהליכי עבודה ויצירה, זמן, כלי עבודה, קצב, נוכחות וגדילה של איש מקצוע בתוך מקצועו.
הסדנא השנתית שמתנהלת בימים אלו ממש היא פרויקט שאפתני בו לוקחים חלק סטודנטים לתואר שני בעיצוב אורבני ועיצוב תעשייתי בבצלאל המשרטטים יחדיו את פניה של העיר שאחרי המכונית האוטונומית.
תהליך משותף של יצירה בין תחומית - מעצבי מוצר, שפים, מדעני מזון ותזונה (מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית) מגדירים ומדייקים טעמים וחוויות אכילה בארוע ותערוכה.