מסורת חנוכה ממשיכה עם ארוע הבוחן מחדש את מסורות החג סביב אור, תנועה ושמן.
עיצוב אוכל עם קוראל אלסי
שמחנו לארח את קוראל אלסי מסטודיו Kitchen Guerilla שהגיע להעביר סדנא לסטודנטים של אודות עיצוב במסגרת סמינר ים המלח של התואר הראשון. קוראל עוסק בעיצוב מזון כחוויה אנושית בסיסית וככלי ליצירת משמעות. בעבודתו הוא מפעיל את החושים ליצירת חוויות פיזיות המושתתות על יופי, שיתוף והדדיות המבוססות על פעילות של קבוצה.
הסדנא והארוע עצמו הוקדשו לבחינה מחדש של מסורות החג ומאפייניו כפי שהם מתבטאים בשלל מנהגי האוכל והאכילה של חנוכה.
תוצרי הסדנא המשיכו לערב פרפורמנס של עיצוב ואוכל. התמקדנו בסדנא בפעולה הסיבובית כאמצעי להכנת אוכל וכחווית אכילה.
סיבוב הסביבון המציין נס שהיה מקבל פרשנות עכשיווית המבקשת יצירה של "ניסים", חוויות מופלאות ומהנות של היום.
לסדנא הצטרפו השנה קבוצה של מעצבים, בוגרי התואר הראשון ומשתתפי החממה של בצלאל. היה תענוג!
צלם: דור קדמי